Lakossági oldal RU:

sonkaA sonkaprés segítségével nem csak sertéshúsból készíthetünk sonkát. Bármely tetszés szerint nagyobb vagy kisebb darab, nyesedék vagy lecsontozott hús is felhasználható hozzá, mert a prés egy darabbá sajtolja össze. A sonkaprésből kikerülő hús gyönyörűen szeletelhető, soha nem esik szét, és hidegen fogyasztható. A présben főzött, fűszerezett hús fóliába csomagolva a hűtőszekrényben akár 1 hétig eláll. Az olcsó húsrészekből így jó minőségű sonka vagy felvágott készíthető, ezért a házisonka egyharmadába kerül! A sonkaprést teteje nélkül többfunkciós sütő-főző edénynek használhatjuk. Nagy előnye, hogy zsiradék nélkül készíthetők benne a különféle, sütőbe való ételek, ezért diétázók és fogyókúrázók is használhatják. Teflonozott belsejének köszönhetően semmi sem tapad a formához,a megfőtt- megsült étel vagy tészta egy szempillantás alatt kicsúszik belőle. Őzgerincforma belső kiképzésének köszönhetően a benne készült étel esztétikusan tálalható gyönyörűen szeletelhető. Különféle rakott zöldségételek készítésére ugyanúgy használható, mint a magos kenyerek és sütemények sütésére.

A sonka készítése rendkívül egyszerű az edényt színültig megtöltjük a recept szerint elkészített húsfélével majd a prés fedelét felhelyezzük és előírásszerűen rögzítjük. A megtöltött prést ezután főzővízbe tesszük és nagyon kis lángon csak gyöngyözve főzzük kilónként másfél órán keresztül. A víz hőfoka 80 foknál ne legyen melegebb! Ezután a prést kivesszük a vízből, kihűtjük, majd a tartalmát deszkára borítva tetszés szerint azonnal vagy később használjuk fel.
A készülék ára pár használat után megtérül.

receptek


sp1t sp3t spk2t spp8t sptr11t

This page uses cookies to help you get a better browsing experience. By continuing to browse the page or by clicking "Accept", you agree to the use of cookies.