Lakossági oldal RU:

Urbán László és neje Viktória (Szarvas)

Hálás vagyok a termékükért, s mindenkinek ajánlom.
A termék ára első hallásra nem olcsó, de ha azt nézzük, hogy a mienken még egy karcolás sincs és már az idejét sem tudnám meghatározni, hogy mikor vásároltuk. (Szerintünk már 15 éve biztos van.), akkor azt mondom, hogy nagyon kiszolgált bennünket. S nem utolsó szempont, hogy bármikor elkészíthető vele bármilyen - saját ízlésünknek megfelelő, tartósítószer mentes - finomság.

Érdekes és egészséges recepteket szeretne? Szívből ajánlom Viktória kedves vásárlónk blogját: http://vikkokucko.blogspot.com/

 

Farkas István (Szeged)

Korábbi ígéretemhez híven ismét jelentkezem. Ragyogóan bevált az áprilisban küldött sonkaprés. Azóta mind a családban, mind a munkahelyemen igyekeztem sok hívet szerezni ennek a gasztronómiai inyencségnek. Kifejezetten nagy sikere van az ezzel a készülékkel készített termékeknek.

Silye Attila (Dunaújváros)

Nagyon köszönöm a receptet! Kipróbáltam! Remek lett és ez biztos, hogy húsból készült. Reményeim szerint még sokáig vásárló maradok!

Lukács Ildikó (Győr)

Nagy örömmel írom le, hogy amióta megvettem a sonkaprést, nem vettünk bolti felvágottat. Fantasztikusan finom pulyka-, csirkemell-, és aszpikos-sajtos csirkemell sonkát készítettem. A sonkákról készült képeket feltöltöttem a facebook oldalamra. A képeket látván rengeteg ismerosöm kapott kedvet a házi sonka készítéséhez, oket Önökhöz irányítottam. Remélem aki közülük megrendeli a sonkaprést ugyanakkora örömmel és megelégedettséggel fogja használni mint én.

This page uses cookies to help you get a better browsing experience. By continuing to browse the page or by clicking "Accept", you agree to the use of cookies.