Lakossági oldal RU:

sp1t sp3t spk2t spp8t sptr11t


Disznósajt recept:

Hozzávalók:

A sonkaprés méretének megfelelő mennyiségű disznó-fejhús,szív,nyelv ízlés szerint

Elkészítés:

A sertésfejről lefőzzük a húst, és a hozzáadott szívet, nyelvet és színhúst puhára főzzük.( abalében).Ízlés szerint ízesítjük foghagymával, sóval, őrölt borssal, majd a sonkaprés aljába tesszük. A tetejét felhelyezzük és a rugók összenyomása után az akasztókat rögzítjük. Vízzel telt fazékban kb. 1/2 óráig főzzük, hogy a hús összeföljön, közben a rugók nyomóerejét folyamatosan növeljük. A főzési idő eltelte után a prést hagyjuk kihűlni és csak a teljes lehűlés után bontjuk. Sonkaprésünkben gyomor, illetve műbél alkalmazása nélkül készíthetjük el, a saját ízlésünk szerint fűszerezett, zsírcsomóktól mentes ízletes disznósajtot.

disznosajt s


Ha Ön szeret kísérletezni a konyhában és összeállít egy egyedi receptet, amelyet a nálunk vásárolt termékben készít el, akkor azt juttassa el hozzánk és névvel ellátva belerakjuk az M+M receptgyűjteménybe.

Véleményüket termékeinkkel és Web lapunkkal kapcsolatban szívesen fogadjuk az Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. e-mail címen.

Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk.

This page uses cookies to help you get a better browsing experience. By continuing to browse the page or by clicking "Accept", you agree to the use of cookies.